Passiv Indkomst: Øg din formue – Tjen penge når du sover [2022]

Passiv indkomst
4.5/5
Crowdlending
Gns. Afkast:
9,4% årligt
Min. investering:
500 kr.
12+ mdr.
Kurtage:
Nej

Passiv indkomst betyder blot, at dine penge arbejder for dig. Det kan være mens du sover, eller arbejder på at skabe endnu mere passiv indkomst. Lad snebolden rulle!

Skal det være lettest muligt? Automatiser din investering med Nordnets månedsopsaring. - Klik her!

Der findes en række fornuftige måder og eksempler på, hvordan du kan skabe en passiv indkomstkilde. Der findes desværre ligeså mange Scam-hjemmesider, der blot vil lokke dig til at oprette dig på alverdens hjemmesider, så ejerne kan tjene deres egne passive kroner.

25 måder til at blive hurtigt rig.. eller?

Der findes altså ikke simple metoder du kan benytte dig af, for hurtigt at tjene en formue. Når du finder en side der lover dig, at du kan tjene 500 kroner om dagen på at besvare spørgeskemaer? Så er du IKKE den første. Du har ikke fundet et hemmeligt sted hvor du kan tjene penge på nettet, og tonsvis af personer har prøvet det før dig.

Jo før du og jeg indser, at det er benarbejdet der skal laves – jo hurtigere kan vi komme i gang med at tjene de rigtige, men hårde penge. Lad os lige slå fast at du heller ikke bliver rig på at oddse, sælge mobilcovers eller lave billige blogs med et indlæg, i håbet om at der derefter vil vælte penge ind.

Passiv indkomst – sådan gøres det RIGTIGT

For det første, så kræver passiv indkomst ofte, at du har noget at give til gengæld. Det kan være din tid, eller penge. Hvis ikke du har penge, så er du i første omgang nødsaget til at arbejde på enten et job eller et projekt, for at du efterfølgende kan slappe af.

Du kommer ikke nemt til penge, hvis ikke du laver arbejdet først. Hvis du vil tjene penge på din blog? Så kræver det mange timer bag tastaturet. Hvis du vil tjene penge på aktier? Så skal du bruge timer på at sætte dig ind i det, og efterfølgende tjene pengene for at investere dem.

Det er altså muligt, rent faktisk at skabe sig en passiv indkomst. Men, det er ikke nemt. Det er ikke hurtigt. De fleste giver nok op på vejen. Når det så er sagt, så er følelsen af at have lavet sin egen lille “pengemaskine” fantastik. Vælger du endda at reinvestere din passive indtjening? Så udnytter du pludselig renters rente effekten også – og så kan det pludseligt hurtigt, men på den lange bange – starten er desværre sløv. Vi skal jo lige i gang.

 

Skab flere indkomster – afhæng aldrig af en enkelt

I jagten på et rigere liv, er det værd at overveje hvordan man kan skaffe sig selv flere indkomstkilder. For de fleste er den største indkomstkilde, normalt indkomsten fra jobbet. Problemet er, at du mister alt din indkomst, hvis du mister dit job. Dette er nok det bedste argument for, hvorfor du bør udvide dine passive investeringer, og derved din passive indkomst.

Skal det være lettest muligt? Automatiser din investering med Nordnets månedsopsaring. - Klik her!

Denne guide opdateres løbende, og beskriver en række måder der kan medføre dig et ekstra ‘ben’ af passiv indkomst. Du vælger og vrager bare som det passer dig.

Passiv indkomst via investering

Investering af din opsparing, eller af de penge du tjener, kan være en fornuftig vej til at skabe en strøm af passiv indkomst. Du kan eksempelvis oprette en månedsopsparing hos Nordnet, hvor du vælger udbyttebetalende fonde. Du kan også investere i udbytteaktier, der udbetaler x antal kroner, hvilket vedtages på aktieselskabernes generalforsamlinger.

Alternativer til aktieimarkedet kunne være at investere i ejendom. Har du mange penge, så kan du købe lejligheden selv og nyde godt af huslejen. Hvis du ønsker ikke at skulle lave noget selv? Så kan du eventuelt læse om crowdfunding baserede projekter. Eksempler kunne være at købe sig ind ejendom via crowdfunding, hvorefter du ejer en lille procentdel og modtager udbyttet for din ejerandel.

Via crowdlending kan du udlåne dine surt optjente penge, hvilket kvitteres med tilbagebetaling + renter. Du kan herefter, ligesom med de andre, reinvestere renterne. Hvis du gør dette, og fortsætter med at investere flere optjente penge hver måned? Så bør, kan og vil din formue vokse, måned efter måned.

Passiv indkomst online

Der findes tonsvis af måder, hvorpå du kan tjene penge online. Ofte så producerer du en type indhold, hvorefter du så tjener pengene ved hjælp af annoncer og reklamer.

Eksempler kan være: Videoer (YouTube), At have en blog, profiler på de sociale medier, sammenligningssider, dropshipping, tekstforfatning, salg af billeder, salg af e-bøger og så videre..

Det er vigtigt, at du vælger at arbejde med noget du rent faktisk finder interessant – for du må forvente, at der skal bruges en del timer, hvis din indtjening skal være noget særligt. Netop siden her er et eksempel på, hvordan man kan placere annoncer, der så kan indbringen en smule på sigt.

Vi skriver om Investering og økonomi, fordi det for os er en stor passion. Af den grund er der skabt en blog, der ligeledes skal være et bidrag til den passive indkomst – og på samme tid er det et forsøg på, at inspirere så mange andre som overhoved muligt til ligeledes at kaste sig ud i investering. Du kan læse mere om investeringsliv her.

 

Er det svært at tjene penge online?

Hvis du håbede på bare at finde svaret, der ville give dig penge uden arbejde – så er jeg ked af at skuffe dig. Passiv indkomst er fantastisk, men det kræver at du yder en indsats før du kan nyde dit afkast af det hårde arbejde.

Uanset hvad du laver, så kræver det en væsentlig indsats hvis det skal blive til noget fornuftigt. Derfor er det bedste råd herfra, at finde noget du interesserer dig for. Find herefter en måde måske at underholde eller lære fra dig. Det er i hvertfald vigtigt at du får besøgende eller visninger. Fokuser ALDRIG på reklamerne. Fokuser på at bringe værdi, så har du noget der holder på den lange bane også.

Læs også vores indlæg om at tjene penge via hjemmeside eller blog.

Vil du hjælpe os med at skabe det bedste indhold?

Vurder indlægget:

Tak for din bedømmelse!

Vil du hjælpe os med, at nå ud til flere personer?

Tak for din vurdering

Hvad kan vi forbedre?

Investering

Vil du være en del af klubben?

Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.