Spring til indhold

Om Investeringsliv

Det er nemt at blive rig, er det ikke? I bund og grund handler det vel bare om, at bruge mindre end man tjener, for så at investere alt hvad man kan undvære.

I praksis er det måske en del mere kompliceret, og det kan være svært at være konsistent i investeringerne over et langt liv. Hvorfor vente på renters rente, hvis man kan nyde godt af pengene nu? Husk nu at leve livet, er en sætning de fleste investorer nok har hørt.

Investeringsliv har siden 2019 været et forsøg på, at øge interessen for investering og privatøkonomi hos danskerne. Vi tror på, at netop en sund økonomi i kombination med lysten til at investere, kan være yderst værdiskabende for mange af os.

Vores indlæg og artikler er derfor et forsøg på at inspirere, motivere og gøre netop det gode investeringsliv tilgængeligt for alle der har lysten. Gerne på en nem og overskuelig måde.

Hvem står bag investeringsliv?

Mit navn er Patrick Jensen. Jeg har investeret i 5 år, men har interesseret mig for hele verdenen omkring investering, forretning og privatøkonomi i noget der minder om 8.

Investeringsliv.dk er udfaldet af min interesse for investering og økonomi, at bygge hjemmesider, samt målet om at skabe passiv indkomst og øge min private formue – præcis som jeg skriver om her på hjemmesiden.

Jeg er langt fra professionel eller ekspert, men finder min inspiration i venner og bekendte, på forums og i bøger. Min private portefølje er præget af ønsket om passiv indkomst, og indholder blandt andet udbytteaktier, crowdfundede ejendomme samt investeringsforeninger og affiliate-hjemmesider i skrivende stund.

Har du indput til Investeringsliv, så hører vi gerne fra dig på Kontakt@Investeringsliv.dk

Investering

Vil du være en del af klubben?

Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.