Spring til indhold

Ansvarsfraskrivelse

Alt information på investeringsliv.dk er skrevet med det udelukkende formål, at inspirere og motivere flere til et rigere liv med investering. Alt hvad der skrives på investeringsliv.dk og tilknyttede platforme på de sociale medier, er altså udelukkende af oplysende karakter. Intet på siden må tolkes som økonomisk rådgivning eller anbefaling til investering i nogen form.

Indholdet er skrevet af personlig interesse for emnerne. Der er ikke nødvendigvis en relevant uddannelse eller kurser bag, ligesom der kan findes indlæg fra tredjepart.

Vi er ikke juridiske eksperter eller økonomiske rådgivere. Stol aldrig blindt på hvad du læser på hverken vores hjemmeside eller internettet generelt. Husk desuden at alle former for investering er forbundet med risiko.

Du kan potentielt tabe både dele, eller hele din investerede kapital.

Vi, investeringsliv og de juridiske personer bag, fralægger os ethvert ansvar du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser her på hjemmesiden. Herunder vores tilknyttede sociale medier, opslag, kommentarer, emails eller tilsvarende.

Vi opfordrer altid til, at du søger professionel rådgivning, såfremt der opstår selv de mindste tvivlsspørgsmål. Sæt dig godt ind i risikoen ved det givne investeringselement og forstå at historisk afkast ej er garanti for fremtidigt.

Invester aldrig mere end du har råd til at tabe – held og lykke.

Investering

Vil du være en del af klubben?

Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.