Spring til indhold

Investeringsbøger for begyndere: 5 bud på bøger til den nye investor!

Bøger om investering for begyndere

Investering bliver fortsat mere populært blandt danskerne. Det er ved at gå op for os, at det ikke er nødvendigt at være finansiel ekspert, for at kunne investere en del af vores økonomi.
For at klæde endnu flere bedst muligt på, har vi fundet 5 bud på investeringsbøger for begyndere. Savner du yderligere inspiration, så tag et kig på siden med boganbefalinger.

Bøger om investering for begyndere

Er du på jagt efter bøger om investering for begyndere? Måske som gave til en kommende investor? Uanset hvilket motiv du har for at være endt her på siden, så præsenterer vi her fem bud på de bedste investeringsbøger for nye investorer. Alle bøgerne er skrevet på dansk og har en vinkel på investering der gør, at alle kan være med.
Bøgerne er oplagte til personen der overvejer investering, men mangler fundamental viden, det sidste spark bag i for at komme i gang, eller den sidste smule motivation. 

1. Lars Tvede: Bobler, Bullshit & Børsfest

Bogen Bobler, Bullshit & Børsfest er skrevet af Lars Tvede og udgivet i slutningen af 2020. Bogen er en konkret og underholdende guide til at investere på aktiemarkedet, med særligt fokus på krisetider.

Lars Tvede er i investeringsverdenen kendt som værende en yderst kompetent investor, hvilket også har gjort ham velhavende gennem sine mange år på børsmarkedet.

Bogen har fået fremragende anmeldelser og giver på et billede af hvordan Lars Tvede forsøger at forudse bevægelser i markedet, undgår panik og handler rationelt.

Se ‘Bobler, Bullshit & Børsfest’ hos Saxo.com

2. Pernille Wahlgren: Investér i livet

Investér i livet – køb aktier og bliv fri. Budskabet er simpelt, ligesom Pernille Wahlgrens forklaring og tilgang til aktier.
Det behøves ej at være kompliceret. Faktisk kan du komme i gang for helt ned til 500 kroner.
Det handler om at styre forbruget og skabe en pengemaskine, der løbende kan give luft i økonomien, hvilket øger friheden.

Bogen er for alle der vil lære at investere, og drømmer om præcis det liv der er rigtigt for dem.

3. Helge Larsen: Den Tålmodige Investor

Helge Larsens “Den tålmodige investor” giver dig et indblik i, hvordan du kan analysere og investere i de bedste aktier.

Bogen forklarer læseren hvordan den gode investering kræver hårdt arbejde og en god portion tålmodighed. Der findes ingen hurtige løsninger!

Helge Larsen viser i bogen sin metode til analyse af aktier og bracnher. Desuden giver han investoren forståelsen af forskellige typer investering som eksempelvis ‘frimærker’ eller ‘aktieraketter’.

Se ‘Den Tålmodige Investor’ hos Saxo.com

4. Emma Bitz: Klar - parat - investér

Klar – parat – investér: Håndbog til begyndere. En simpel begynderbog til alle, der vil i gang med investering. 
Med udgangspunkt i forfatternes egne erfaringer er bogen en introduktion til investeringsverdenen. Du vil opleve hvordan det rent faktisk er muligt at forstå og foretage investering, uden at skulle forvirres unødvendigt at diverse avancerede begreber, analysemetoder og andet.
Bogen fortæller ligeledes hvad det er nødvendigt, at være særligt opmærksom på fra start. Alt i alt er bogen en super god for den helt nye, investeringsinteresserede læser.

5. Sarah-Ophelia Møss: Den lille guide til investering

Sidst på vores liste over investeringsbøger for begyndere har vi valgt at præsentere “den lille guide til investering”. 

Bogen er en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til at komme i gang. Alt hvad der hedder unødvendige begreber er skåret fra, hvilket gør bogen god for både nye investorer – eller de mere erfarende, der mangler et opslagsværk fra tid til anden.

Se ‘Den Lille Guide Til Investering’ hos Saxo.com 

Er du alligevel i tvivl? Så overvej muligheden for at købe et gavekort til Saxo. Her kan modtageren vælge mellem 14.000.000 bøger.

Investering for begyndere

Ønsker du succes med dine investeringer? En god start på aktiemarkedet er ofte afgørende for, om investering bliver en vedvarende del af livet. Af samme grund er det vigtigt, at sørge for at komme godt fra start. 

Med ovenstående bud på investeringsbøger for begyndere sørger du for, at blive klædt ordentligt på til din videre rejse som investor. Dette kan efterfølgende suppleres med podcast eller film, der kan øge både motivation, viden og niveauet som investor markant.

Vi vil til enhver tid anbefale, at den nye investor tager udgangspunkt i et par gode bøger.
Er du spændt på at læse mere og komme i gang, så kan du eventuelt læse vores store indlæg kaldet ‘Aktiehandel for begyndere’.

 

Vil du hjælpe os med at skabe det bedste indhold?

Vurder indlægget:

Tak for din bedømmelse!

Vil du hjælpe os med, at nå ud til flere personer?

Tak for din vurdering

Hvad kan vi forbedre?

Investering

Vil du være en del af klubben?

Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.