The Many: Investering i ejendom, vind og solceller fra 5.000

Aktier for begyndere
Indlægget indeholder reklamelinks & bannerannoncering.

The Many er tidligere kendt som Brickshare. De er stadig forholdsvis nye som virksomhed, men leverer et super fedt alternativ til traditionel ejendomsinvestering. Mange investorer har spørgsmål og efterspørger erfaringer. På baggrund af dette har vi lavet et lille indlæg, med erfaringer og tips til investering hos The Many. Første investering blev af os lavet i start 2019.

The Many tilbyder investering i ejendom for kun 5.000 kroner. Konceptet er Crowdfunding inspireret og har været i gang siden 2017. Virksomhedens mål er i sig selv simpelt. Ejendomsinvestering skal ikke kun være forbeholdt de rige og velhavende, men være en mulighed for du og jeg som helt normale investorer. Altså ønsker teamet bag The Many en demokratisering af ejendomshandlen i Danmark. De er godt på vej og har allerede vundet flere flotte priser på deres rejse.

I September 2020 skiftede virksomheden navn. Under denne ændring offentliggjordes det ligeledes, at det fremover bliver muligt at investere i både crowdfunding af vindmøller og solceller. Alt dette i fællesskab med den eksisterende mulighed for, at investere i ejendom for helt ned til 5.000 kroner.

Opretter du dig hos The Many via dette link? Så modtager både du og jeg 250 kr. i bonus!

 

Hvordan fungerer The Many?

The Many klarer alt det hårde arbejde for dig. Lige fra at finde ejendommen, vindmøllen eller solcellen (samt at købe den), til den efterfølgende vedligeholdelse og håndtering. På deres hjemmeside beskrives det så simpelt som:

“Vælg et projekt, invester og modtag løbende udbytte. Vi klarer resten.”

Dette er med til, at gøre investering i ejendom m.v. mere attraktivt for også de mindre investorer, der ikke har millioner på kontoen. Det gør ligeledes også ejendomsinvesteringen lettere tilgængelig for privatpersoner, der blot ønsker at sprede deres risiko ud over flere investeringstyper. Generelt anses ejendomsinvestering for at være en af de mest sikre, langsigtede metoder, der benyttes for at forrente sin kapital.

Hvem kan investere via The Many?

Beløbsgrænsen for investering hos The Many, har tidligere været på 10.000 kroner (Brickshare). På det seneste, har der dog været flere projekter, hvor minimum kun har været på 5.000. Endvidere skal du være over 18 år, før du kan indgå aftaler med dem. Hos The Many er det ikke et krav, at du er erfaren boliginvestor. Du skal ikke selv skal stå for administration eller handel. De håndterer simpelthen alt det kedelige arbejde for dig, og efter du har investeret dine penge – så skal du blot se udbyttet tikke ind på din konto.

 

Løbende afkast og udbytte

 

Når du har fundet et projekt der interesserer dig på the-many.com kan du investere fra 5.000 kroner. Når projektet er fuldtegnet (Det vil sige at den totale investering rammer 100%) så gennemføres købet, og The Many overtager ejendommen.

Efterfølgende kan du som investor se frem til, at du vil modtage udbytte fra det eventuelle overskud der måtte komme fra huslejen. Endvidere kommer der fra tid til anden vurderingsopdateringer, der fortæller dig hvor meget ejendommen du har investeret i, nu er værd. Dette kan du også følge i dit dashboard på deres hjemmeside. Her kan du også få et overblik over alle dine investeringer hos dem, hvor meget du har fået i udbytte m.v. 

Crowdfunding af ejendom

Køb ejendom selv - eller crowdfunding?

Om du selv skal lede efter lejligheder og investerer, eller om du skal benytte dig af simplere alternativer som The Many, er op til dig som investor. Du skal overveje om du har tiden og energien til, selv at kaste dig ud i projektet. Hvis du har dette, vil afkastet ved, selv at finansiere og investere i en ejendom være størst. 

Vil du betale dig fra arbejdet?

Den største forskel i, hvilken form for ejendomsinvestering du skal vælge, ligger i dit ønske om afkast / arbejde. Hvis du er villig til, at afgive en mindre del af din indtjening, kan du til gengæld undgå at skulle gøre nogen former for arbejde selv. Dette kan være en kæmpe tryghed, og var blandt andet det der fik undertegnede til at investere i et par projekter på platformen.

Fantastisk kundeservice

Personligt har jeg haft kontakt med kundeservice hos The Many flere gange. Både pr. email samt via deres chatfunktion på hjemmesiden. På trods af mine nybegynder-ejendomsinvestor spørgsmål, er de ekstremt tålmodige – og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med dem. Hverken før eller efter jeg var kunde. Mine tilegnede The Many erfaringer er altså kun blevet bedre, af deres positive tilgang til kontakt med kunderne.

Risikospredning

Vælger du selv at investere i en ejendom, vil en stor del af din kapital med stor sandsynlighed være bundet i et enkelt aktiv (ejendom i dette tilfælde) i længere tid. Dette gør din investering mere sårbar, i forhold til hvis du eksempelvis investerede 100.000 spredt over fem forskellige projekter via The Many. Virksomheden arbejder på, løbende at udvide mulighederne for investering. Da de startede som Brickshare var det kun muligt at investere i København. Mulighederne er nu spredt over både ejendomme, vindmøller og solceller. Ligeledes i forskellige byer rundt omkring.

Alternativt kan man vælge at benytte investeringen hos The Many som en opsparing, for at der potentielt en dag kan foretages et køb alene. På den måde skal dine penge ikke stå uforrentede imens du sparer op til, at købe din egen ejendom.

Opretter du dig hos The Many via dette link? Så modtager både du og jeg 250 kr. i bonus!

Har du erfaringer med ejendomsinvestering selv, eller via The Many? Så del dine erfaringer herunder.

Vil du hjælpe os med at skabe det bedste indhold?

Vurder indlægget:

Tak for din bedømmelse!

Vil du hjælpe os med, at nå ud til flere personer?

Tak for din vurdering

Hvad kan vi forbedre?

close
Investering

Vil du være en del af klubben?

Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.