Spring til indhold

Tid til reperationer? Spar penge og få de bedste priser på håndværkere!

bedste priser på håndværkere

Du kender det måske selv. Ting har det med at gå i stykker, og det sker altid på de mest irriterende tidspunkter. At få besøg af håndværkere kan være en dyr fornøjelse, hvorfor vi har skrevet dette indlæg. Vi kan desværre ikke lære dig at reparere alt selv, men vi kan skrive et indlæg omkring hvordan du alligevel kan spare en skilling eller to, ved at finde de bedste priser på håndværkere. Er du ligeglad med indlægget, men klar til at modtage tre tilbud? Så kan du blive klogere og få tre uforpligtende tilbud fra håndværkere på håndværkerpris.dk

Reperationer kan også være en investering

Selvom regningen oftest lugter langt væk af en irriterende udgift, så kan reperationer rent faktisk være en investering. Opgraderinger og udskiftninger af eksempelvis et slidt køkken, et gammel toilet eller de gamle vinduer kan blive en gevinst i sidste ende.

Holder vi fast i eksemplet med ældre vinduer, så vil en udskiftning i mange tilfælde medføre en bedre fastholdelse på varmen, hvilket vil være en fornuftig investering på lang sigt. 

Ser vi på vandhaner eller toiletter? Så er det muligt at finde begge elementer, med vandbesparende integrationer, hvilket vil sænke dit vandforbrug og spare dig penge. Endnu en fornuftig investering, hvis du forventer at blive boende i lang tid. Afslutningsvis så kan udskiftningen af et køkken eller et bad i sig selv øge værdien af ejendommen du bor i. Altså kan der være en økonomisk gevinst ved videresalg.

3 genveje til en lavere håndværkerregning

Der kan være mange penge at spare, når det er tid til besøg fra håndværkeren. Overvej i første omgang, om det er en reparation der kan betale sig. Vil en investering i nye elementer potentielt spare dig for penge på den lange bane? Alternativt, så få lavet reparationen. 

Har du mulighed for det, så lav gerne dele af arbejdet selv. Måske du kan afmontere det gamle toilet, eller den gamle vask? På den måde er der mindre arbejde for håndværkeren, hvilket alt andet lige må være ensbetydende med en mindre regning. Hør eventuelt også om du må stå for alt oprydningsarbejdet, så han kan komme hurtigere afsted.

Skal du have nye installationer, fliser eller andet? Så undersøg eventuelt, om du kan finde materialerne billigt eller brugt. Eksempler kan være terrassefliser eller brosten til indkørslen, mursten i overskud, resterende træ eller så meget andet. Her kan sider som den blå avis også være en kæmpe pengebesparer!

Sådan får du de bedste priser på håndværkere

Har du fortsat brug for en håndværker til hjælp? Så kommer her det bedste råd der kan gives. Når der skal bestilles en håndværker, så bør du altid sørge for, at modtage mere end et tilbud. På den måde har du muligheden for, at sammenligne priser fra flere udbydere, og få den bedste pris på håndværkere.

På Håndværkerhjælp.dk kan du, gratis og uforpligtende modtage 3 tilbud på håndværkere. Det er både nemt og hurtigt klaret. Er du heldig? Så er der mange tusinde kroner sparet, på fem minutters arbejde. Er tilbuddet ikke tilfredsstillende? Så har du ingen forpligtelser og kan blot takke nej. Det bliver ikke bedre! – eller billigere.

Vil du hjælpe os med at skabe det bedste indhold?

Vurder indlægget:

Tak for din bedømmelse!

Vil du hjælpe os med, at nå ud til flere personer?

Tak for din vurdering

Hvad kan vi forbedre?

Investering

Vil du være en del af klubben?

Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.