Spring til indhold

Artikler om højere indkomst:

Skab en højere indkomst

For størstedelen af os, er den letteste måde at øge det månedlige rådighedsbeløb, ved at mindske vores forbrug. I alt sin enkelthed er det lettere at bruge færre penge, end det er at skulle tjene endnu flere. Dette kommer ligeledes med andre fordele, som tid til familien, motion eller anden fritidsaktivitet. Er du interesseret i at have flere penge mellem hænderne? Så bør du altså overveje at starte med at se nærmere på dit forbrug.

Når du er overbevist om, at forbruget er tilpasset – så vil det næste skridt være, at øge den månedlige indkomst. Her handler det om at finde balancen mellem arbejde, familie og alt andet der ligeledes fylder i hverdagen. Hvor mange penge har du brug for og hvordan kan du skaffe dem? For mange vil det oplagte valg være, at forsøge at arbejde flere timer på den nuværende arbejdsplads. Du kan ligeledes forsøge at få en lønforhøjelse ved potentielt at videreuddanne dig, ved at få et supplerende job, eller ved at udskifte dit primære job med et der er bedre betalt.

Hvad der er muligt i netop din situation, kan være svært at svare på. Det handler om at skabe et overblik, for at kunne overskue samt overveje dine muligheder bedst muligt. Her på siden finder du indlæg omhandlende øget indkomst, med det formål at give dig konkrete ideer til, hvordan du kan øge dit månedlige rådighedsbeløb. Eksempler kan være passiv indkomst via investeringer eller onlinekanaler som en blog. Det kunne også være skatteoptimering eller korrekt kontrol af din lønseddel. Måske du kan hente en kompensation eller et erstatningskrav fra en tidligere rejse? Eller starte en mindre forretning ved siden af dit nuværende arbejde. 

Mulighederne er mange og vi arbejder konstant på at optimere det nuværende indhold, samt at skabe nye indlæg så relevante som muligt. Har du konkrete ønsker til et indlæg inden for investeringslivs rammer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Investering

Vil du være en del af klubben?

Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.