Gæsteindlæg

Investeringsliv.dk er et forsøg på, at udbrede interessen for investering og privatøkonomi.
Dette gør vi, som udgangspunkt via indlæg på investeringsliv.dk, samt via vores profiler på de sociale medier. Du kan læse mere om investeringsliv på denne side.

De overordnede emner er forbrug, indkomst og investering. Har du viden du ønsker at dele og bidrage med? Så kontakt os gerne på: Kontakt@Investeringsliv.dk.

Dit gæsteindlæg på Investeringsliv.dk

Jo flere gode indlæg vi kan få på investeringsliv? Jo bedre. Vi skriver overordnet om emnerne: Forbrug, indkomst og investering. Kan du tilføre ny og relevant viden? Så kontakt os endelig.

Vi accepterer naturligvis links til egen hjemmeside, i et begrænset omfang. På samme baggrund ønsker vi kun længere artikler, gerne på 1000+ ord, med unikt indhold. Vi forbeholder os endvidere retten til, at afvise eller fjerne indlægget igen hvis dette findes nødvendigt.

Indlæg fra Investeringsliv på din hjemmeside

Hvis du mener at investeringsliv kan tilføre værdi til dit projekt, så er dette ligeledes en mulighed. Sammen aftaler vi emne og længden, hvorefter vores indlæg sendes til dig.

Vi ønsker naturligvis at linke til egen side, og er endvidere ikke interesseret i at blive placeret i forbindelse med annoncer for kviklån eller lignende tjenester, der sættes i forbindelse med dårlig økonomi.


Kontaktformular til gæsteindlæg:

  OBS: Investeringsliv.dk er ikke interesseret i at dele artikler / indhold vedrørende kviklån eller lignende tjenester der kan anses for værende skadeligt for økonomien. Generelt forventes indholdet i gæsteindlæg at være skrevet for værdiskabelsen. Reklamering for egen ejendom accepteres, men skal være sekundært. Bemærk at investeringsliv.dk modtager penge for at vise annonceringer via Google Adwords og gennem affiliate aftaler.

  close
  Investering

  Vil du være en del af klubben?

  Modtag løbende opdateringer, unikt indhold & muligheden for at benytte vores brevkasse!

  Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.